Binlerce kişilik personel alımlarının yapıldığı toplum yararına program kapsamında, yeni işçi ve personel alımları yapılmaya devam ediliyor. İŞKUR üzerinden başvuruları alınan typ ilanlarıyla, kamu kurumları ve bağlı kuruluşlarının geçici süreli personel veya işçi ihtiyaçları karşılanmış oluyor. Bu ilanlara başvuru yapan kişiler genellikle 3 veya 6 ay olarak görev alıyorlar ve kurum tarafından yeni typ kadrolarına başvuruları istenebiliyor, iş teklifleri gerçekleştirilebiliyor. TYP alımlarıyla alakalı güncel ilanlara ve bilinmesi gerekenlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

TYP İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

TYP ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların; emekli-malul aylığı gibi aylıklardan almıyor olmaları, sigortalı olarak bir iş yerinde çalışmıyor olmaları, açıköğretim fakülteleri dışında herhangi bir eğitim kurumunda eğitim almıyor olmaları gerekmektedir. İŞKUR üzerinden yayımlanan typ ilanlarına başvurular yine İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların üye profillerinin olması gerekmektedir. Üye profili olmayan adayların başvuruları değerlendirme sürecine dahil edilemeyecektir. Yürütülen TYP alımlarıyla alakalı tüm bilgilendirmelerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> TIKLAYINIZ

Android> TIKLAYINIZ

INSTAGRAMDA TAKİP ET İLANLARI KAÇIRMA, TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ.

TYP İLAN NUMARALARI VE GÜNCEL İLANLAR

TYP kapsamında yayımlanan sınavsız işçi alımı için 680 kişilik kadro bulunmaktadır. bu ilanlara işçi alımı typ bölümü üzerinden ulaşılabilir. Açık iş ilanları typ sorgulama bölümünden, güncel typ ilanlarına erişebilirsiniz. Bahsi geçen typ ilanlarının numaraları ise aşağıdaki gibidir:

274208 Esenler Belediye Başkanlığı, 275220 Kadıköy Sağlık Bakanlığı İstanbul Erenköy Ruh Sağlığı Hastanesi, 275216 Sarıyer Abdullah Mermerci PMYO Müdürlüğü, 274308 Esenler Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 274008 Gaziantep Ailve Sosyal Politikalar Şehitkamil İl Müdürlüğü, 275309 Balıkesir Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 275219 Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkanlığı şeklindedir.