Liselerden ve Üniversitelerden mezunlar, okullarını bitirdiklerinde iş arayışında bulunurken, personel alımı azlığı nedeniyle, mezun oldukları alanlardan farklı bir sektörde meslek sahibi olmalarına neden oluyor. Bu okuldan mezun olanlara iş garantisi var. Çünkü Türkiye'de sadece 5 yerde var!

Ankara ili Gölbaşı ilçesinde yeni bir proje hayata geçirildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ziyaret ederek yeni proje ile ilgili bazı bilgiler verdi. Bu kapsamda bu okuldan mezun olanlar işsiz kalmayacaklar. Gölbaşı'nda Veteriner Sağlık teknisyeni ve hayvan sağlığı teknisyeni yetişme alanında açılan okul Türkiye'de 5 yerde olan okullardan bir tanesi haline geldi.

İŞ GARANTİLİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yaptığı açıklamada Karaali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olanlar için iş garantisi olduğunu ifade etti. Mezun olanların kesinlikte işsiz kalmayacaklarını ifade ederek istihdam oranı en fazla olan liselerden bir tanesi olduğunu, mezunlar hayvan Sağlığı konusunda pek çok alanda iş bulabilecekler. Sektör temsilcileri de meslek liseli ile sözleşme yaparak mezun olanları istihdamında edebilecekler. Gençler için ciddi iş kapısı haline gelecek olan lisenin yakın zamanda ilk kayıtlarını alacak. Tarım, Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı bölümleri olacak. Okul hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Ankara ili Gölbaşı ilçesi 0312 484 10 14 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.