TÜVTÜRK İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı şartları arasında en az lise mezunu olmak gerekiyor. adaylar Online olarak ya da şahsen 23 Ocak 2019 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

TÜVTÜRK İŞKUR üzerinden yayınlarda ilanda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 23 Ocak 2019 tarihine kadar başvuru yapmaları gereken adaylar başvuru için ister online isterse de şahsen olarak kurum üzerinden yapabilecekler. İlana başvuru için 23 Ocak 2019 mesai bitimine kadar başvuru süreci devam edecektir. Başvuru ilan numarası 00004774749

HANGİ OKULLARDAN MEZUN OLMALARI GEREKİYOR?

 Alım yapılacak adayların Teknik Lise Endüstri Meslek Lise veya dengi meslek liselerinin Makine Motor Otomotiv tesviye ve elektronik elektronik bölümü mezunu olması gerekiyor.

 Bu bölümlere ek olarak üniversite ya da Meslek Yüksek okullarının makine Otomotiv elektrik elektronik bölümlerinden mezun olunması gerekiyor. Ayrıca müşteri memnuniyeti bilincine sahip olup tercihen C, D ya da E sınıfı sürücü belgelerinden bir ya da birden fazlasına sahip olmak askerlik görevini tamamlamış Olmak ya da en az 3 yıl tecilli olmak gerekiyor. Adaylar sadece belirtilen bölümlerden mezun olanlar arasından seçilecektir.

NE İŞ YAPACAKLAR?

Araç muayenelerini tanımlanan stadlar çerçevesinde gerçekleştirecektir. Araç muayene rapor oluşturmak araç ile ilgili müşteriye bilgi vermek muayene sürecinde müşteri odaklı hizmet verilmesini sağlamak amaçlı çalışmalar yapacaktır. TÜVTÜRK İŞKUR üzerinden yapacağı alımlarda sadece belirlemiş olduğu bölümler üzerinden mezun olan kişilerde değerlendirme yapacaktır. Alım gerçekleştirilecek şehir ise Yalova olarak bildirilmiştir.