İzmir Memur Personel alımları devam ediyor. İzmir genelinde farklı kurumlara personel alımları yapılacak. İlanlar yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre toplamda 79 kişilik boş kadro ile personel alımları yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde sizlere ilanların detaylarını aktaracağız.

İZMİR MEMUR PERSONEL ALIMLARI:

İzmir Foça SYDV: 3 Kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi alınacak.

İzmir Kültür ve Turizm Bakanlığı: Metropolis Kazı Başkanlığı 1 Arkeolog 1 Retoratör ve 2 İşçi alınacak.

İzmir İZDOĞA: izmir Büyükşehir Belediyesine dağlı olan İZDOĞA, 4 Çağrı Operatörü, 6 Büro Personeli, 1 Grafiker, 2 Biyolog, 1 Otomason Teknikeri, 1 Operatör ( Eksvatör ), 1 Mühendis, 1 Teknisyen, 1 Makine Mühendisi ve 6 Vasıfsız İşçi alınacak.

İzmir Karaburun Belediyesi: 1 Beden İşçisi alınacak.

İzmir İZELMAN: 1 Anaokulu Öğretmeni, 1 İş Güvenliği Uzmanı ( A Sınıfı )

İzmir İZENERJİ: 1 Bahçe Bakım elemanı, 2 Biyosidal Ürün Uygulayıcı, 2 Boyacı, 8 Büro Personeli, 1 Elektrik Teknisyeni,1 Evrak Dağıtım Personeli, 1 Fizyoterapist, 1 Hemşire, 1 İnşaat Teknikeri, 1 Makine Teknikeri, 1 Ön Muhasebeci Personeli, 1 Psikolog, 1 Su Sayaç Okuma Personeli, 1 Sekreter, 1 Sınıf Annesi, 1 Sosyolog, 6 Şoför, 15 Temizlik Personeli, 1 Sağlık Teknisyen Yardımcısı alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İzmir genelinde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, izmir'de ikamet ediyor olmak, En az Ortaokul mezunu olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını şahsen ilgili kurumlara gerçekleştireceklerdir. Ayrıca ilanları incelemek için www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresine giriş yaparak ilanları inceleyebilirsiniz.