Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na 1500 personel alımı yapılacaktı. Bu konuyla ilgili çok sayıda insan detay bekliyordu. Konuya dair önemli bir açıklama AK Parti tarafından geldi.

Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na alınacak 1500 personel ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Türkiye Taş Kömürü Kurumu bünyesine yeni personel alımı yapacak. Bununla ilgili 2018 yılın sonlarında bir ilan paylaşmıştı Ocak ayında alımların yapılması bekleniyordu İŞKUR üzerinden yapılan ilanlarda bir gecikme olmasından dolayı AK Parti bir açıklama yayınladı.

İL BAŞKANI AÇIKLADI ALIMLAR YAPILACAK

Merakla beklenen Türkiye taş kömürü Kurumu işçi alımları ne zaman yapılacak bilgisi AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun tarafından açıklandı. Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na 1500 kişinin alınacağını söyleyen Zeki Tosun alımların yerel seçimler öncesinde yapılacağını söyledi. 
“TTK ilgili sona doğru yaklaşıldı. Bakanlık ekibi birkaç imzanın eksik olduğunu söylüyor. Onları da Vekillerimiz görüştük ve hafta içinde Enerji Bakanımızla tekrar görüşülecek. Seçim öncesinde bin kişinin alınması konusunda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ”

Binlerce insan Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na ne zaman personel alınacak hakkında ilgi almak istiyordu. Bilgi en yetkili ağız AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun tarafından geldi artık çok büyük ihtimalle yerel seçimler öncesinde alımların yapılması bekleniyor.