Tuşaş Motor Sanayi fimrasının yapmış olduğu personel alımı açıklamasıyla birlikte boş olan poziyonlara yönelik yapılacak işçi alımıyla alakalı belli kontenjanın ve belli başvuru şartlarının olduğunu buna yönelik adayların başvurularını gerçekleştireceğini açıkladı. Yapılacak olan alımlar 3 şehir üzerinde bulunan TUŞAŞ firmaları bünyesine olacağı açıklanırken pozisyonların ise biribirinden farklı olacağı açıklandı. Adayların detayları ve başvuru şartlarını çok iyi analiz edip başvurularını da doğru yapmaları gerektiği konusunda uyarmaktayız. 

Başvuru Detayları

Ankara, Eskişehir ve İstanbul bünyelerinde bulunan firmalara yönelik yapılan çalışamlarda adaylar için belirlenen pozisyonlar şu şekildedir; " Sayısal Donanım Mühendisi, Mekanik Tasarım Mühendisi, Takım Kalıp Teknisyeni, Proje Kalite Mühendisi, Analog Donanım Tasarım Mühendisi, Takım Bileme Teknisyeni Alımı, Motor Bütünü Fonksiyonel Entegrasyon Mühendisi, Test ve Enstrümantasyon Mühendisi, Malzeme Prosesler ve Test Mühendisi" pozisyonlarına başvuru yapılacağı açıklandı. Adayların bu pozisyonlara başvuru yapmaları için belirlenen genel başvuru şartlarını karşılıyor olmaları gerekmektedir. Başvurular özel kariyer siteleri üzerinden gerçekleşeceği açıklandı. 

Başvuru Şartları

3 farklı ildeki firmar bünyesine yapılacak olan alımlar ile ilgili belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, istenilen pozisyonlara uygun bilgi sahibi olmak, erkek adayların askerlik sorunları kalmamış olması, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, adli sicil belgesinin temiz olması, kamu haklarından mahrum olmamak" adaylardan istenilen şartlardandır.