Türkiye'nin en önemli perakende mağaza şirketleri arasında yer almakta olan BİM hızlı başvuru formları ile personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki adaylar BİM personel alımı başvuru formuna nasıl ulaşabilir, BİM personel alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

BİM Personel Alımına Nasıl Başvuru Yapılır?

Tarayıcınızın URL bölümüne https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx linkini yapıştırınız. Bu link üzerinden direkt olarak karşınıza hızlı başvuru formu çıkacak ki bu formun detaylarını aşağıya görsel olarak ekliyoruz.

Ad soyad, doğum tarihi, cinsiyet, eğitim durumu, askerlik durumu, ehliyetinizin olup olmadığını, mağazada başvurmak istediğiniz bölümü seçiniz.

Çalışmak istediğiniz il ve ilçe, çalışmak istediğiniz mahalle ve ikametgah adresinizi açık bir şekilde girmeniz gerekmektedir.

Cep telefon numaranız, e-posta adresiniz, varsa eklemek istedikleriniz ve güvenlik kodunu ilgili kutucuklara ekleyiniz. Ardından KVK metnini onayladıktan sonra aşağıdaki gönder butonuna basınız. Gönder butonuna basarak hızlı başvuru formunuzun BİM İnsan kaynaklarına ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Başvuru Linki: https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx