İstanbul' da kıyasıya mücadelenin sürdüğü seçin sonuçlarıyla alakalı, YSK başkanı tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Ekrem İmamoğlu' nun İstanbul' da önde olduğu, Anadolu Ajansı' nın verileri kendisinden almadığına yer verildi. Dün geceden beri oldukça rekabetli bir şekilde geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı konusunda  son açıklanan verilere göre Ekrem İmamoğlu % 46,5 oy oranı, Binali Yıldırım ise % 47 oy oranıyla ifade edilmişti. Dünden beri değişiklik göstermeyen bu verilerle alakalı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) başkanı Sadi Güven' in açıklamalarında Anadolu Ajansı' nın verileri kendisinden almadığı, İstanbul' da Ekrem İmamoğlu' nun önde olduğuna değindi.

İSTANBUL' U KİMİN KAZANDIĞI MERAK EDİLİYORDU

En son dün gece aktarılan verilerle Binali Yıldırım önde gözüküyor, çok küçük bir oy farkıyla yaklaşık 6-7 bin kadarlık bir oyla Yıldırım' ın önde götürdüğü aktarılmış ancak sandıklar daha açılmamış ve veriler güncellenmemişti.

YSK BAŞKANI AÇIKLADI-ANADOLU AJANSI VERİLERİ BENDEN ALMIYOR

YSK Başkanı Sadi Güven tarafından yapılan açıklamada " 4 milyon 159 bin 650 oy Ekrem İmamoğlu' na, 4 milyon 131 bin 761 oy da Yıldırım' a çıktı. " ifadelerine yer verildi. Ayrıca toplamda 84 sandığın da itirazlar nedeniyle sisteme girilmediğine yer veren Sadi Güven, 27 bin 889 oy farkıyla İstanbul' da Ekrem İmamoğlu' nun önde olduğunu doğruladı.

SEÇİME YÖNELİK TÜM GELİŞMELERDEN, SEÇİM SONRASI EKONOMİDE NE OLACAK BAŞLIKLI GÜNCEL EKONOMİSTLERDEN YAPILAN AÇIKLAMALARA VE ÇOK DAHA FAZLASINA İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZ ARACILIĞIYLA ERİŞEBİLİR, ANINDA BİLDİRİM ALABİLİRSİNİZ.

UYGULAMALARIMIZ ÜCRETSİZ OLARAK KULLANIMA SUNULMUŞTUR.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA