Vodafone 6 GB ücretsiz internet verecek! Hediye internet başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren 3 GSM operatörü bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi Turkcell Türkiye'nin tek çok noktasına kapsamlı erişim imkanı sunuyor. Diğeri ise Türk Telekom uygun fiyatta paketler ile tüm müşterilerini en uygun bütçe de iletişim imkanı sunuyor. Bir diğeri ise Türkiye'de ve dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet sürdüren Vodafone'dur. Vodafone hediye internet kampanyası başlatmıştır. Bu kampanyadan kimler faydalanır? Ücretsiz internet nasıl alınır? Vodafone hediye internet kampanyaları nedir? Bu konulara ait detayları İşin olsa okuyucularına aktarmak istiyoruz.

Vodafone 20 GB Hediye İnternet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vodafone müşterisi olmayanlara yönelik olarak yapılan kampanyalardan bir tanesi, hattınızı Vodafone'ya taşımanız halinde size sunulan en uygun fiyatlarda tarifeler olmaktadır. Bu tarifelerden faydalanmanın yanında ücretsiz internet almak isteyenler için de bazı kampanyalar açıklanıyor. Arkadaşını Vodafone'ya davet edene, 15 gb hediye internet sunuluyor. Ayrıca başvurularını online olarak yapanlar için ise faturalarını ilk üç ayında yüzde 15'ini alacaklar. Müşterilerin seçecekleri tarifeye göre ise ilk ay 20 GB internet kampanyalarından faydalanabilecektir.

1 GB İnternet Kampanyası;

Bir diğer internet hediyesinde internetten alışveriş yaparken siber saldırıların hedefi olmak istemeyen müşteriler için olacak. Ggüvenliğini üst düzey yapmak isteyen müşterilerin Vodafone dijital koruma paketi ile 1 GB hediye internet alabilecektir.

2 GB İnternet nasıl alınır?

2 GB internet kampanyasında ise mobil ödemeyi kullaranarak, mağazasından ödeme yöntemi olarak tanımlayan müşteriler için olacak. Tek seferde yapacağı 10 TL ve üzeri harcamaya için bir hafta süreyle 2 GB internet kazanabilecekler. Bunun için katıl 2 GB yazıp 2020 ye SMS gönderebileceksiniz.

Vodafone'un kampanyalardan bir tanesi de yemek sepeti'nden 33 TL yerine 25 TL kampanyasından yararlanabilecek. Ulaştırma ve altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamalarda internet kampanyalarına yönelik olarak eba'da kullanılmak üzere 6 GB uzaktan eğitimde kullanmak üzere internet verileceğini müjdesini verdi. Vodafone'dan Turkcell'i ve Türk Telekom'u kullanan öğrenciler bu desteklerden hediye internetten faydalanabilirler.

İŞİN OLSA