Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda istihdam seferberliği ilan ettiğini duyurmuştu. İstihdam seferberliğinin ilan edilmesi ile pek çok kuruluş personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı yapacağını duyuran şirketlerden bir tanesi ise Turkcell idi. Turkcell tarafından yapılan açıklama ile istihdam seferberliği ilan edilmesi ile 2 bin 300 personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Adaylar Turkcell'in 2 bin 300 personel alımı müjdelemesi ile personel alımlarının ne zaman yapılacağını büyük bir merak ile beklemeye başladı. Peki Turkcell 2 bin 300 personel alımını ne zaman yapacak?

TURKCELL AÇIK POZİSYONLARINI DUYURUYOR

Turkcell istihdam seferberliği kapsamında 2 bin 200 personel alımı yapacaklarını müjdelemesi ile pek çok aday alımların ne zaman yapılacağını büyük bir merak ile beklemeye başladı.

Ancak alımların bir anda toplu şekilde yapılması beklenmemekte olup alımların yurt genelinde yıl sonuna kadar devam etmesi ve toplam 2 bin 300 kişilik alımın yapılması tahmin ediliyor.

100'den Fazla Kadro
Başvuru Adresi: https://goo.gl/0638FW

Turkcell ve Grup Şirketleri, interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış oldukları açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştiriyor. Şu anda yayımlanmış olan pozisyonlara bakıldığında 100'den fazla kadro için alımların yapıldığı görülmektedir. Turkcell'in bu alımları sıkılaştırarak yıl sonuna kadar toplam 2 bin 300 kişilik alım yapacağı düşünülüyor. Ayrı bir alım ilanı yayımlandığında duyuracağız.