Ülkemizin operatör firmaları arasında yer almakta olan Türk Telekom bilindiği üzere milyonlarca eve uygun fiyattan internet kampanyaları sunmaya devam etmekte olup özellikle birkaç gündür Türk Telekom internet kesintilerine yönelik aramaların çoğaldığı görüldü ve Türk Telekom söz konusu aramaların azalmasına yönelik resmi bir duyuru yayımladı.

8 Şehre Dikkat Çekildi

Türk Telekom tarafından yapılan resmi duyuruda "Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir." ifadeleri kullanılırken 8 şehre dikkat çekildi. Bu şehirler İstanbul, Samsun, Sivas, Antalya, Adıyaman, Burdur, Kayseri,  ve Trabzon olarak belirtildi. Ancak bu şehirlere ek olarak alt yapı çalışmaları devam edeceği için diğer şehirlerde de yer yer internet kesintileri görülebilir.

Hangi Günler Kesilecek?

Türk Telekomdan hangi günlerde internet kesintileri olacağına yönelik bir bilgi verilmedi ancak 19 Ekim tarihinden itibaren yer yer kesintiler başladı ve çalışmaların birkaç günden daha uzun sürebileceği ön görülmektedir. Buna göre internet kesintilerinin full olmayacağı ve birkaç saatlik bir kesintilerin ara ara yapılabileceği beklenmektedir. Bu sebepten dolayı internet kesintileri için vatandaşların şu günlerde tedbirli olması gerekmektedir. Şikayet kayıtları oluşturmak için vatandaşlar çağrı merkezleri ile iletişime geçebilir.