TOKİ yaptığı projeler sayesinde ev sahibi olmak isteyenlere faizsiz yöntemle ev sahibi olma imkanı veriyor. Son dönemlerde en çok rağbet gören projeler arasında TOKİ Konya Ardıçlı Projesi yer alıyor. Proje kapsamında toplamda 1057 tane sosyal konut yapılması planlanıyor. Konutların sahipleri kura ile belirleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı'nın katılımıyla 11 Mayıs 2019 tarihinde saat 12:00 itibariyle çekimler başlamıştı. Yapılacak projede ev sahibi olmaya hak kazananların listesi açıklandı.

TOKİ Konya Ardıçlı 2+1 Kura Sonuç Listesi

TOKİ'nin Konya Ardıçlı mevkiinde yapmayı planladığı evlerde 2+1 ve 3+1 evler bulunmaktadır. 2+1 evlere girmek isteyenler başvuru için 500 TL ödemişlerdi. Başvurusu onaylananlar ve çekilen kurada çıkanlar başvuru ücretlerini geri almayacaklar. Ancak, başvurusu onaylandığı halde kurada çıkmayanlar başvuru ücretlerini geri alabilecekler. Projede kimlere 2+1 ev çıktığını aşağıdaki listede görmeniz mümkündür. TOKİ Konya Ardıçlı Kura Sonuç Listesi içerisinde adı olan hak sahipleri proje için sözleşme imzalanma tarihini de beklemeliler. Bu tarihi kaçırmamaları onlar için önem arz etmektedir.

Sonuçları Öğrenmek İçin Buraya Tıklayınız.

TOKİ Konya Ardıçlı 3+1 Kura Sonuç Listesi

Projede sadece 2+1 ve 3+1 evler olduğundan dolayı sadece bu iki tip eve başvuru sağlanmıştı. Başvuruda bulunan engelli, şehit yakını, emekli ve diğer kişiler isimleri kura sonucunda açıklandı. Eğer başvuruda bulunduysanız TOKİ'nin resmi sitesinden aldığımız aşağıdaki listede adınız çıktıysa vardır. Sizler de sözleşme tarihini beklemeniz gerekiyor.

Sonuçları Öğrenmek İçin Buraya Tıklayınız.