Enflasyon verilerinden dolayı birçok şeye zam gelmiş olması alım gücünü günden güne arttırarak vatandşların hiç birşey yapamaması haline geliyor. Otobüsçüler Federasyonu olarak bu enflasyon ile baş edebilmek için otobüsçüler olarak bizlerde taşın altına elimizi koyabileceğiniz tüm otobüsçüler olarak bu rakamlar ile mücadele edebileceğimizi söylediler. Otobüsçüler federasyonu olarak otobüs biletlerinde indirime giderek enflasyon ile mücadele edebileceklerini açıkladılar.

BİLET FİYATLARINDA YÜZDE 10'DAN DAHA FAZLA İNDİRİM

Otobüs firmaları temsilcileri yapmış olduğu toplantı sonrasında enflasyon verileri hakkında fikilerini söyleyerek alım gücünün giderek artmasından dolayı birçok vatandaşın sıkıntılar çektiğini belirtti. Bu yüzden firma temsilcileri bir araya gelerek otobüs fiyatlarına indirime gidilmesi gerektiğinde hem fikir olarak ülkemizin düzlüğe çıkması için elimizden ne geliyorsa sergileyecekleri konusunda anlaşmaya varıldı.

Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Yıldırım açıklamasının devamında ise Türkiye genelinde 343 otobüs firmasının olduğunu 7 bin 600 otobüs ile birlikte hizmet verildiğini belirterek normal günlerde 22 bin olan otobüs sefer sayılarının bayram ve özel günlerde 27 bine kadar çıktığı açıklandı.