Türk Hava Yolları dünyanın ve Türkiye'nin en lider hava ulaştırma şirketlerinden bir tanesi olarak bilinmekte olup dün yapılan kampanya ile bir yeniliğini daha duyurdu. Buna göre Türkiye'nin her hangi bir noktasına sadece 99 TL'ye uçmak isterseniz bu kampanya tam size göredir. Eğer tatile, memleketinize, arkadaşınıza, ailenize ya da başka bir sebep ile Türkiye'nin her hangi bir şehrine gitmek isterseniz sadee 99 TL'ye gidebileceksiniz. Buna göre kampanya 17 Kasım'da başladı ve 18 Kasım'da sona eriyor. Yani uçak bileti almak için acele etmeniz gerekiyor. Öyle ki kampanya dün başladı, bugün ise sona eriyor.

Şartlar Nelerdir?

Türkiye'nin her hangi bir noktasından sefer olan tüm güzergahlara 99 TL'ye gidebileceksiniz. Ancak acele etmeniz gerekiyor çünkü her seferde belirli bir yüzdelik oran ile bu kampanya sona erecek. Hem biletleri kaçırabilir hem de tarihi kaçırabilirsiniz.

Şartlar ise sadece şudur ki 17 Kasım ya da 18 Kasım tarihlerinde Türk Hava Yolları üzerinden 01 Ocak 2021 – 28 Şubat 2021 tarihleri arasındaki seferlerinize bilet almanız gerekmektedir. Yani yaklaşık bir buçuk aylık bir süre sonraya bilet almak isterseniz sadece 99 TL gibi bir rakama uçabilirsiniz. Özellikle pandemi sürecinde THY uçaklarının temizliğine oldukça dikkat ediyor.

Kampanya Linki: https://bit.ly/3fevkHt