Yurt geneli yüz binlerce işçi taşerona kadro alabilmek için başvurularını 11 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirdi. Buna göre taşerona kadro haberlerinde ilk olarak 450 bin kişinin kamuya geçeceği öğrenilirken sonradan bu sayının bir milyon 20 bin olduğu belirtildi. Peki taşeron başvuru sonuçlarıtaşerona kadro başvuru sonuçları detayları nelerdir?

Taşeron başvuru sonuçları açıklanmaya başlandı. Kurum kurum listeler yayımlanmaya devam ederken taşerona kadro sonuçları açıklanan kurumların hangileri olduğunu İşin Olsa ekibi olarak sizlere belirtiyoruz. Eğer sizlerde taşeron başvuru sonuçları açıklandı mı, taşerona kadro başvuru sonuçları hakkında aramalar yapıyorsanız bu haberimizden tüm detayları öğrenebilirsiniz.

TAŞERON BAŞVURU SONUCU AÇIKLANAN KURUMLAR

Taşeron başvuru sonucu açıklanan kurumlar hangileridir? Yurt geneli yayımlanan taşerona kadro başvuru sonuçlarına ilişkin edindiğimiz İşin Olsa ekibi olarak bilgilere göre İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün taşeron başvuru sonuçlarını açıkladığını öğrendik.

TAŞERONA KADRO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Taşeron sonuçları açıklanmaya devam ediyor peki kesin sonuçlar nasıl öğrenilecek. Sonuçlar adayların başvuru yaptığı yani çalışacağı kurumların resmi sitesinde ya da kurumun bağlı olduğu Valilik sitesinden yayımlanmaktadır. Bizlerde sizler için tüm kurumları takip etmeye çalışıyor ve haberler geldikçe detayları açıklıyoruz.

SONUCU AÇIKLANAN KURUMLARI LÜTFEN YORUM OLARAK ATINIZ