Türkiye’nin birçok yerine ürün ve kargo gönderimi yapan kargo şirketleri şüphesiz bu dağıtım ve ulaştırma hizmetleri ile günlük yaşamda önemli bir yere sahiptir. Özellikle ülkenin bir ucundan diğer ucuna kadar, hemen hemen her yer, ulaştırma hizmeti götüren bu firmalar sayesinde kargo ulaştırmak da oldukça kolay olmaktadır. Türkiye’nin birçok yerine bu hizmeti götüren firmalardan biri olarak Sürat Kargo müşterilerinin istekleri doğrultusunda her türlü eşya ve mal taşıması gerçekleştirmektedir. Bu noktada firmayı tercih eden müşteriler ise firmanın çalışma saatleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istemekle birlikte hafta sonu çalışıp çalışmadığını da merak etmektedir. İşte Sürat Kargo’nun çalışma saatleri hakkında bilgiler.

2019 yılı itibari ile dağıtım ve ulaştırma hizmetine devam eden Sürat Kargo’nun hemen hemen her ilde birden fazla şubesi bulunmaktadır. Oldukça geniş bir alanda dağıtım ve ulaştırma hizmeti sunan firmanın ise çalışma saatleri ve günleri ise şu şekilde belirtilmiştir.

  • Firma, hafta içi her gün hizmet vermekle birlikte mesaiye başlama saati olarak 09:00, mesainin bitiş saati olarak ise 18:30 olarak belirlenmiştir.
  • Hafta sonu da müşterilerine hizmet veren firma sadece cumartesi günleri hizmet vermekte olup bu günde ise saat 09:00’dan 14:30’a kadar dağıtım ve ulaştırma faaliyetlerini sürdürmektedir.
  • Firma pazar günleri çalışmamaktadır.
  • Doğu illerinde ise hafta içi mesaisine 08:00’da başlamakta olup cumartesi 08:30 ile 14:00 arası hizmet vermektedir.