Ankara' da kimliği henüz belirlenemeyen bir vatandaş tarafından metroda intihar girişiminde bulunulduğu aktarılıyor. Ankara Atatürk Kültür Merkezi (AKM) metro durağında bir vatandaşın metronun önüne atlayarak intihar etmeye çalıştığı bilgisi veriliyor. Görgü tanıkları tarafından yetkililere haber verildiği aktarılan üzen olaya ilişkin ayrıntılar geldikçe paylaşacağız...

Güncelleme detayları saat 12:16

Ankara Atatürk Kültür Merkezi metro durağında, durağa gelmekte olan metronun önüne atlayan vatandaşın metro altında kalarak feci şekilde can verdiği açıklandı. Hemen olay yerinde bulunan diğer vatandaşlar tarafından sağlık ve güvenlik ekiplerina haber verildiği, ekiplerin bölgeye intikal ettiği aktarılıyor. Milyonları üzen intihar haberine ilişkin vatandaşın kimliğinin henüz belli olmadığı aktarılıyor.

Metro seferleri durduruldu

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) metrosunda meydana gelen olaya ilişkin vatandaşın hayatını kaybettiği bilgisi aktarılırken, bölgede yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ve metro seferlerinin de durdurulduğu belirtiliyor. Vatandaşın hangi sorundan dolayı yaşamına kıydığı bilinmezken, kim olduğuna dair bir bilgi de henüz paylaşılmadı. 

Ankara' da yeniden intihar girişimi

Geçtiğimiz günler itibariyle Ankara' da farklı bir metro istasyonunda başka bir vatandaşın daha intihar girişiminde bulunduğu gündeme yansımış, ikna çabaları sonuç vermiş ve vatandaş kurtarılmıştı. Bu olayın ardından yaşanan yakın tarihteki ikinci bir intihar girişimi olan bu olayın da nedeni bilinmiyor. Ankara metrosunda gerçekleşen intihara yönelik detaylar gelmeye başladıkça sizlere aktarıyor olacağız.