Şok Aktüel Ürünler kampanyalarına devam ediyor. 12 – 15 Ocak 2019 tarihlerinde harika ürünler sizleri bekliyor. Hafta sonuna özel olarak yapılan bu kampanyada çok sayıda ürün şok mağazalarında yerini alacak.

 ayrıca tek kişilik yorgan dan televizyon battaniyesi ne kadar çok farklı ürünleri bulabilirsiniz. uygun fiyatlarla tüketiciye avantaj sağlayan şok mağazalarında hafta sonuna özel harika ürünler yer alacak özellikle kış mevsimine uygun ürünler ayakkabılar battaniye tarzındaki ürünler şok mağazalarını tercih edenler için çok güzel alternatif olacaktır. Türkiye'nin çok sayıda şehrinde mağazası bulunan şok uygun fiyatlar ile tüketicilere yapmış olduğu kampanyalar sayesinde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şok mağazalarına gelecek kampanyalı ürünlerin tamamının eşit sayıda dağıtılacağını ve bu ürünleri satın almak isteyenlerin erken saatlerde şok mağazalarına gitmeleri gerektiğini de hatırlatalım.

AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ

Çift Kişilik Mikrofiber Yorgan 59,90 TL. Tek Kişilik Mikrofiber Yorgan 49,90 TL. Polar Tv Battaniyesi 26,95 TL.  Polar Kadın Şal 17,95 TL. %100 pamuktan üretilen Düğmeli Panço 24,90 TL. Kadın Termal Welsoft Çorap 19,95 TL.Erkek/Kadın Çorap Çeşitleri 2,99 TL.Hafta Sonu Şok Aktüel 12 Ocak  Kampanyalarında  34,90 TL fiyatı ile Kadın Bot ve Camlı Halatlı Sarkıt Avize 39,90 TL