Devlet Personel Başkanlığında geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Sosyal Güvenlik Kurulunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere büro personeli kadrosu için toplam 193 kişilik personel alımı yapacağı belirtilmişti. Adaylar müracaat için hangi adresi kullanmalıdır.

Sosyal Güvenlik Kurumunun 193 personel alımına başvuru yapmak için adayların ''https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do'' linkini takip etmesi ve 193 kişilik personel alımı linkinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Ancak pek çok aday başvuru yapamadığını belirtmektedir.

BAŞVURULACAK SINAV YOK YAZISI YAZIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumunun 193 personel alımına müracaat edebilmek için https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do linkine giren adaylar başvuru bölümünde başvuru yapılacak her hangi bir sınav bulunamadı yazısı ile karşılaştı ve bu sebepten dolayı başvuru yapamamaktadır.

SGK'DAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Adayların normal şartlar da Sosyal Güvenlik Kurumu 193 personel alımına yukarıda ki linkler aracılığı ile müracaat edebilmesi gerekmektedir. Ancak başvurular yapılamıyor. Peki neden başvuru yapılamıyor başvuru ekranı neden kaldırıldı? İşinOlsa sitemize gelen yorumlar ve sosyal medya dan istekler üzerine yapmış olduğumuz bu haber üzerine gerekli araştırmalar yapılmıştır ancak başvuruların teknik bir hata mı yoksa erteleme sonucu mu ertelendiği bilinmiyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu 193 personel alımına müracaat edecek olan adaylar Sosyal Güvenlik Kurulundan konu hakkında açıklama bekleyerek başvuruların ertelendiği mi yoksa sistem üzerinde oluşan bir hatadan dolayı mı adayların başvuru yapamadığını öğrenmek istemektedir.


SGK 193 Memur Alımı İçin Tıklayınız