Ülkemizde meydana gelen corona salgını sebebi ile sağlık çalışanları haftalardır ailelerinden uzak ve öz verili bir şekilde çalışma hayatlarına devam etmekte olup hükümet tarafından sağlık çalışanlarına maksimum seviyede tazminat ödemeleri verileceği müjdeleri gelmiş ve geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile Sağlık çalışanlarına özel olmak üzere 100 GB hediye internetin verileceği belirtildi. Buna göre sağlık çalışanlarının öz verisi için 100 GB internetin yeterli olmayacağı ancak yinede böyle bir girişimin yapılması gerektiği belirtilerek müjdeli haber verilmişti. Peki sağlık çalışanlarına 100 gb hediyE interent nasıl verilecek, sağlık çalışanları hediye interneti nasıl alabilir?

100 GB HEDİYE İNTERNET ALMA

Sağlık çalışanları 100 GB'lik hediye interneti alabilecek ancak önlerine çıkan bazı engeller var. Öyle ki maalesef cep telefonlarında kullanılmak üzere 100 GB internet verilmeyecek. Sağlık çalışanları için evlerinde kullanmalarına özel 100 GB hediye internet verilecektir. Yine tüm operatörlerin 100 GB hediye interneti vermediği görülüyor. Peki hangi servis sağlayıcı 100 GB internet veriyor ve nasıl alınır?

100 GB İNTERNET NASIL ALINIR

100 GB hediye interneti almak için Hizmet numarası, Müşteri numarası ve TCKN ile Turksat'a başvuru yapanlara 100 GB kotalı internet paketi tanımlanacaktır. Sizlerde evinizde 100 GB interneti almak için yukarıda belirtilmiş olan bilgileri Turksat'a vererek internetin tanımlanmasını sağlayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde diğer sağlayıcılardan da müjdeli haber gelir mi bilinmemektedir.