Salgınla mücadelede sosyal yardım ödemesi, posta ve kargo dağıtımları gibi yoğun bir iş temposuna maruz kalan PTT çalışanlarına müjdeli haber geldi.

Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. çalışanları için Genel Müdür Hakan Gülten bir açıklama yaparak, PTT çalışanlarına 2 bin tl ödeme yapılacağını açıkladı.

Genel Müdür Hakan Gülten açıklamasında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek iradeleri ve talimatları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun himaye ve destekleriyle fedakarca çalışan PTT personelimize net 2 bin lira katkı ödemesi yapacağız.” Dedi. Genel Müdür Gülten “Personelimize yapacağımız bu katkı, başarıları ve özverilerinin ödüllendirilmesi olarak değerlendirilmelidir. Çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

PTT 2 BİN TL DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Son dakika gelişmesi ile ptt'de çalışan gişe personeli, dağıtıcı ve diğer kadrolardaki memurlara 2 bin pt para yardımı ödemeleri ne zaman yapılacak merak edilmeye başlandı. Genel Müdür Hakan Gülten bu konuda bir açıklama yapmadı. Henüz destek ödemesinin ne zaman yapılmayacağı başlayacağı belli değil. Açıklandığında hemen öğrenmek için TIKLAYIN

2 BİN TL YARDIM HANGİ KADROLARA YAPILACK?

Gişelerde ve dağıtımlarda görev yapan her kademedeki personeller bu yardımları alacaklar.