PTT tarafından geçtiğimiz günler itibariyle itiraz başvurularının değerlendirme sürecinin başlatıldığı bilgisi verilen ve bu sürecin de tamamlanmasının ardından kesin sınav sonuçları açıklanma sürecine giren 5 bin personel alımına ilişkin kesin sınav sonuçları açıklandı. Yoğun ilgiden dolayı kurumun web sitesine erişim kesilmişti ancak şu anda erişime açıldı!

Binlerce aday kesin sınav sonuçlarını bekliyordu!

5 bin personel alımının yapıldığı ilanda kesin sınav sonuçlarını bekleyen binlerce meraklı aday, ptt 2018/1 sonuçları ve ptt kesin sonuçları gibi arama seçenekleriyle sonuca ulaşmaya çalışıyorlar. İlgili web sitenin yoğunluk sebeni ile kapanmıştı ancak şu anda erişime açıldı. Henüz sonuç ekranına ulaşamayan adaylar için önerimiz belirli zaman aralıklarında denemelerini ya da 1-2 saat kadar daha beklemelerini önermekteyiz. Böylelikle yoğunluk ortadan kaldırılacak ve normal yoğunluk düzeyine geçişin ardından site erişime açılacaktır.

Adayların rahatlıkla sonuç ekranlarına ulaşabilmesi açısından, sürekli olarak sitedeki sonuç sorgulama ekranında kalmamaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. Kamuya yapılacak alımlar ve PTT alımları hakkında en güncel bilgilerden haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı Android ve iOS uygulama mağazalarından indirmeyi unutmayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

SONUÇ EKRANI