22. dönemim gerçekleştirilen 10 bin polis alımının yapılacağı POMEM sözlü mülakatları sona erdi ve adaylar sözlü mülakat sonuçlarının açıklanacağını tarihi heyecanla beklemeye başladı. 10 bin polis alımı gerçekleştirilen olan sözlü mülakatlara 10 binden fazla polis adayı girdi. Sözlü mülakatlar ise 19 Haziran 2018 tarihinde başlatılmıştı. Peki sonuçların ne zaman açıklanacağı ile ilgili kesin bir bilgi var mı? Yeni POMEM alımları ne zaman gerçekleştirilecek?

İŞTE DETAYLAR

19 Haziran 2018 günü başlatılan, 10 binden fazla polis adayı 10 bin polis memuru alımı yapılacak olan 22. dönem POMEM sözlü mülakatlarına girdi ve Polis Akademisi tarafından yapılan sözlü mülakatlar son buldu. Sözlü mülakata giren 10 binden fazla aday sonuçların açıklanacağı tarihi heyecanla beklemeye koyuldu. Sonuçların açıklanacağı tarih ile ilgili henüz kesin bir bilgi verilmedi ve sonuçların Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden duyurulacağı açıklandı.

Sonuçların Temmuzun son haftası veya Ağustosun ilk haftası açıklanması bekleniyor. Sonuçların açıklanması ve eğitimlerin başlaması ile yeni dönem POMEM alımı yapılacak bu yüzden sonuçların açıklanması yeni dönem POMEM'e başvuruda bulunacak olan adayları da yakından ilgilendiriyor. Süleyman Soylu yeni dönem POMEM alımlarının lisans KPSS den sonra yapılacapını duyurmuştu bu tarihte Ağustosun başlarına denk geliyor.