Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan üniforma'da yenilik Polislerin ve Bekçilerin en çok nasıl rahat edecekleri düşünülerek ve en son teknolojik yeniliklerle donatılarak hazırlandı. Peki üniforma değişikliği hangi tarihten itibaren yürürlüğe girecek? Polis ve Bekçiler'de üniforma değişikliğine gidilmesindeki sebep ne?

POLİS VE BEKÇİYE YENİ ÜNİFORMA

Antalya Emniyet Müdürlüğü Polis ve Bekçiye yeni üniforma kararını 15 Haziran tarihi itibari ile yürürlüğe koymuş bulunmakta. 24 yıldır bir yenilik göstermeyen üniformaları yenilemekte ki amaç iklime en uygun olacak şekilde yeniden dizayn edilmiş üniformalar , teknolojinin en son imkanlarından faydalanılarak Polis ve Bekçinin 24 yıldır değişmeyen üniformalarında Antalya ilinin tümünü kapsayacak şekilde değişikliğe gidildi. Yeniden tasarlanan üniformalarda temel amaçlardan biri ise üniformayı giyecek olan Polis ve Bekçinin rahatlığının en üst düzeyde olması.

Antalya'nın özellikle yaz ayları boyunca çok sıcak ve çok nemli olması göz önünde bulundurularak hazırlanan formalarda Polis ve Bekçinin rahat olabilmesi için teknolojinin en son imkanları seferber edilerek formalar hazırlandı ve tüm Antalya Polis ve Bekçi teşkilatına 15 Hazirandan itibaren kullanılmaya başlanacak şekilde Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtıldı.