Bakanlıklar ve kamu kurumları 2017 yılına ait performans programlarını resmi internet siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığının bu sene kaç personel alacağı büyük merak ile beklenirken bakanlık resmi internet sitesi aracılığı ile geçtiğimiz günlerde 2017 yılına ait performans programını duyurdu.

Kamuoyuna duyurulan bildiriye bakıldığında Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2017 yılı içerisinde toplam bin 100 memur personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Orman ve Su İşleri Bakanlığı resmi internet sitesinden 2017 yılı performans programı yayımlandı. Yayımlanan performans programına bakıldığında Orman ve Su İşleri Bakanlığının bin 100 memur personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanır. Alımlar ne zaman başlar.

Alımlar hakkında detaylı bir tarih verilmediği için ne zaman memur personel alımı gerçekleştirileceği bilinmiyor. Ancak Orman ve Su İşleri Bakanlığının yıl sonuna kadar DPB aracılığı ile aralıklarla memur personel alım ilanı yayımlaması beklenmektedir.

ALIMLAR KESİN YAPILIR MI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2017 yılı performans programında bin 100 memur personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alımların olağanüstü bir durum olmadığı sürece kesin olarak yapılması bekleniyor.