Ülkemizde en çok raiting alan ve ekranların yıldızı olarak bilinen Müge Anlı bir çok olayın sır perdesini aralamakta, kayıpları velayeti olan aileleri için bulmaya çalışırken televizyon programından yaptığı duyuru ile durumu olmayan ailelere ücretsiz tablet dağıtılacağı yönünde bilgi verdi. İlgili haber trend olduktan sonra çok sayıda aileden konu hakkında yardım talepleri gelmeye devam ediyor.

Müge Anlı Tablet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Müge Anlı'nın ücretsiz tablet dağıtma başvurusunun nasıl olacağına yönelik resmi bir bilgi gelmedi. Haber siteleri telefon numaraları paylaşıyor ancak bu telefon numaraları programın numarası olduğu için net bilgi veremediği gibi hatlarda doluluk yaşanıyor. Bu sebepten dolayı bilgi almak için mail adresine mail atmanız ve durumunuz hakkında bilgi vermeniz çok daha yararlı olacaktır.

Mail Adresi: [email protected]

MEB ile Ortaklaşma Olabilir

Müge Anlının tablet dağıtma sistemi elde edilen ücretler ile anlaşılan firma üzerinden tablet alımı ve tabletleri Milli Eğitim Bakanlığına bağışladıktan sonra ailelere dağıtma görevi yine Milli Eğitim Bakanlığına verilebilir. Ancak aileler Müge Anlı tarafından tablet dağıtma haberlerine yönelik bilgi almak ya da tablet başvurusunda bulunmak için mail adresine kendi durumlarını anlatan mail gönderebilirler.

Mail Adresi: [email protected]