Milli Savunma Bakanlığının hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna ilan edilen duyuru ile lise, önlisans ve lisans mezunu toplam 135 sivil memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Başvurular geçtiğimiz hafta alındı ve yoğun bir talep olduğu görüldü.

Başvuru yapan adaylar Milli Savunma Bakanlığının konu hakkında açıklama yapması ve başvuru sonuçlarını açıklamasını beklemekteydi. Sonunda beklenen haber geldi ve Milli Savunma Bakanlığı 135 sivil memur alımı müracaat sonuçları açıklandı.

Sorgulama Ekranı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile 135 sivil memur alımı başvuru sonuçlarının duyurulduğu belirtildi. Peki başvuru sonuçlarına bakmak isteyen adayların hangi siteye girmesi gerekmektedir.

https://pertem.kkk.tsk.tr/02Sonuc/memur03/Sonuc.aspx

Yukarıda belirtilmiş olan Kara Kuvvetleri Komutanlığının personel temini sayfası linkine girerek Milli Savunma Bakanlığı müracaat sonuçlarını öğrenebilirsiniz.
Yukarıda ki siteye girdiğinizde ilgili ekrana TC kimlik numaranızı ve ekranda yazan doğrulama kodunu giriniz. Gönder butonuna basarak başvuru sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Kazanan adayların başvurularını ilgili daire başkanlığına yapmaları ve belgelerini de iletmeleri gerekmektedir.