Ülkemizde özel sektör bazı firmaların gıda sektöründe fiyatları tavana çektiğinden dolayı vatandaşların mağdur olduğu görülmektedir. Bu mağduriyetin giderilmesi direkt üretici ile tüketiciyi buluşturma yolunda devlet yararına çalışan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin sayısı artırılması gündeme gelmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi. İlk aşama da Tüm Türkiye geneline Tarım Kredi Kooperatif Market açılışlarına devam edecek ve sayısı 500'e çıkartılacak. Sayı 500'e çıkartıldıktan sonra açılışların durmaması beklenmekte olup artması bekleniyor. Hatta tüm Türkiye geneli mahallelere kadar bu mağazaların yayılacağı ön görülüyor.

İş Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

Tarım Kredi Kooperatifleri, Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürlüğüne bağlı olarak görevlerine devam ettiğinden dolayı adaylar tarafından da sıklıkla gündeme getirilen kuruluşlardan bir tanesidir. İlgili firma ilanlarını kendi sitesi üzerinden duyurmaktadır. Resmi internet sitesi üzerinden aranmakta açık pozisyonl, ikamet edilecek bölge, başvuru yöntemleri, alınacak işçi sayısıı, aranan nitelikler gibi bilgiler vermektedir. Ancak resmi internet sitesinden her gün adayların takip etmesi zor olduğu için ilanları biz takip ediyoruz. Aşağıdan mobil uygulamamızı indirerek ilan geldiğinde anlık bildirim alabilir ve ilanları kaçırmayabiirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

1863 yılından beri vatandaşlara destek vermeye devam etmekte olan Osmanlı İmparatorluğundan Türkiye Cumhuriyetine taşınan kurumlardan bir tanesi olarak bilinen Tarım Kredi Kooperatifi çiftçinin elinde ki mahsulleri almakta ve bunları pazarlara sunarak hem tüketicinin uygun fiyata kaliteli ürün almasına hemde üreticinin maddiyat kazanmasına olanak sağlamaktadır.