Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından 3 bin personel alınacağı açıklaması yapıldıktan sonra memur adaylarının internet araştırmaları yapıldı. İŞKUR üzerinden başvuru yapan kişiler KYK bünyesinde çalışabilecek birbirinden farklı bir çok boş kontenjana iş ilanı yaptı. KYK personel alımları bu gece 27 Ağustos 2018 gece 23:59’da İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden sona ererek başvuru yapan adaylar arasında mülakatlar devam edeceğini açıkladı.

BELGE TESLİM İŞLEMLERİ YAPILACAK

İŞKUR tarafından sağlanan başvurular tamamlandıktan sonra veriler KYK bünyesine gönderilerek Sözlü Sınav için bilgiler hazırlanacak. Yapılacak bu sınav için nihai listede yer alan adayların hangi belgeler üzerinden teslim olacağı ve belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemlerinin www.yurtkur.gsb.gov.tr adresi üzerinden ilan edilerek yazılı olarak tebligat işlemi yapılmayacaktır. Bu yüzden başvuru işlemlerini yapan adayların gelişmeleri açıklanan internet siteleri üzerinden takip etmeleri gerekmektedir.

GÖREV BAŞLAMA SÜRELERİ

Göreve başlamaya hak kazanan adayların ilgili il müdürlüklerine kendileri giderek istenilen belgeleri elden teslim ederek göreve başlamaları için son işlemleri gerçekleştireceklerdir. İşlemlerden sonra yapılacak olan son araştırmalar ile birlikte herhangi bir engel oluşmadıktan sonra yazılı olarak tebligat hazırlanarak göreve başlamaları sağlanacaktır.

BAŞVURULAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMA:

Başvuru sonuçları açıklandığında anında haberldar olmak istermisiniz. İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek başvuru sonuçları açıklandığında telefonunuza bildirim olarak alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.