Dünyada bilindiği üzere dikkat çeken bazı kahinciler var ki yaptıkları yorumlar ve yordamalarının tutması ile devletler tarafından dikkatle takip ediliyor. Baba Vanga'da bunlardan bir tanesi olarak bilinmektedir. Koronavirüs kehanetini bilen Baba Vanga'dan şimdi yeni bir kehanet daha geldi. 16 yaşında gözlerini kaybeden ve yordamalarının tutmasından sonra Bulgar Hükümeti tarafından kaleme alınan tüm kehanetleri dikkatle takip ediliyor. Baba Vanga'ya göre 2021 yılında bizleri bir durum daha bekliyor. Peki kahincinin 2021 kehaneti nedir, bizleri neler bekleyecek?

Dünyanın Yörüngesi Kayacak

Kahin Baba Vanga'nın tüm söyledikleri Bulgar hükümeti tarafından not alındı. Gelen bilgiye göre 2021 yılında dünyanın yörüngesinin kayacağı kehanetinde bulunduğu öğrenildi.

Peki dünyanın yörüngesi kayarsa ne olur? Milyarlarca yıldır Samanyolu Galaksisinde bulunan Güneş Sisteminde kütle çekim kanununa göre dünyanın hareketleri devam ederken 2021 yılında kayacağı kehanetinde bulunuldu. Eğer kaymalar olursa gece gündüz sürelerinde farklılaşma, mevsimlerin daha erken ya da geç gelmesi, dünyanın mutlak yani özel konumundan dolayı mevcudundaki özelliklerde değişim meydana gelebilir. Bilim dünyası şu anda bunları araştırmaya devam ediyor.

Baba Vanga bilindiği üzere korona virüsü bilmiş ve tüm dünyayı etkisi altına alacağını söylemişti. Eğer 2021'de dünyanın yörüngesinde de kayma olursa bazı meteorların dünyamıza çarpma etkisi de artabilir.