Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile geçtiğimiz gün yayımlanan ilan da KPSS 2017/4 ilanı duyurulmuştu. Bu ilan ile merakla beklenmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü 640 kişilik memur personel alımı ilanı kamuoyuna duyurulmuştu oldu.

Bugün söz konusu ilan güncellendi ve nitelik kodları ile pozisyonlar tablosunda bazı değişiklikler yapıldı. Bilindiği üzere Karayolları Genel Müdürlüğü mimar, mühendis, tekniker, büro personeli ve şehir planlayıcısı gibi pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Ancak lise mezunları için teknisyen kadroları açılmadı.

SESİNİZ OLUYORUZ!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamasında Karayolları Genel Müdürlüğü için bin 280 kişilik personel alımı yapacaklarını ve alımda mühendis, tekniker, teknisyen gibi pozisyonlara kadro ayrılacağını ifade etmişti. KPSS 2017/4 ilanı yayımlandı ve 640 kişilik personel alımı yapılacağı öğrenildi. Ancak lise mezunlarına kadro verilmedi.

LİSE MEZUNLARINA KADRO VERİLMEDİ

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 ilanı ile 640 memur personel alımı yapacağını kamuoyuna duyurdu ancak sadece lisans mezunu ve önlisns mezunları için belirlenmiş olan mimar, mühendis, şehir planlayıcısı, büro personeli ve tekniker kadrolarına personel alımı gerçekleştirilmektedir.

Kısaca lise mezunu adaylar için teknisyen kadrolarına her hangi bir alım yapılmayacak. Ancak lise mezunu adaylar teknisyen kadroları için atama beklemektedir. Umut ediyoruz ki Karayolları Genel Müdürlüğü kalan 640 kişilik personel alımı ilanın da lise mezunu adaylar için de teknisyen kadrolarına alım yapar.

KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM VE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ