Jandarma Genel Komutanlığına 2019 yılında 44 Bin 692 sözleşmeli er alımı yapılacak.

İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma genel komutanlığına 2019 yılından itibaren er alımı yapılmayacak ve yerine yapılacak alımlar ile sözleşmeli er görevlendirilmesi sağlanacak. Jandarma Genel Komutanlığı Şubat, mayıs ve Ağustos ayı celp dönemlerinde 11 Bin 173 sözleşmeli er alımı müjdesini Tüm Uzlaşma ve Emeklileri derneği yaptığı açıklamanın detaylarını paylaşıyoruz.

2019'DA 44 BİN 692 UZMAN ERBAŞ ALIMI;

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı Ali Tilkici yaptığı açıklamada 2019 yılı Şubat celbi, Mayıs celbi ve Mayıs celplerinde 11 Bin 173 uzman erbaş alımları yapılacağını belirtti.

Erbaşların cezaevi, turizm, komando, asayiş timi, muhabere, sürücü ve komando hizmetlerinde görev alacakları belirtildi. Buna göre ilk erbaş alımı için Şubat ayında yeni ilan açıklanacak. Adayların alımlarda istenilecek başvuru şartlarını merak etmekte.

Başvurularda T.C. vatandaşı olmak yaş şartında 27 yaşını bitirmemiş olmak, askerlik görevini bitirmiş yada halen devam ediyor olmak, askerlik bitiş tarihinden 5 yıl süre geçmemiş olmak şartları aranacak.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA