İçiişleri Bakanlığı bünyesine bağlanan ve bazı alanlarında düzeltmeler gerçekleştirilen Jandarma Genel Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için askeri personel alımları gerçekleştirmektedir. Subay, astsubay alımı yapıldığı gibi uzman erbaş ya da diğer ismi ile uzman çavuş alımları da gerçekleştirilmektedir.

2018 yılının Haziran ayını yarıladık ancak İçişleri Bakanlığı ya da Jandarma Genel Komutanlığı tarafından uzman erbaş, uzman çavuş alımına yönelik her hangi bir ilan yayımlanmadı ve kamuoyuna henüz bu alanlarda atamalar yapılmadı. Peki alımlar ne zaman yapılacak, resmi olarak alımların 2018 yılından ne zaman yapılacak belli oldu mu?

25 BİN PERSONEL ALINACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan duyuru ile toplam 25 bin askeri personel alımı yapılacağı söylenmişti. Yani yakın zaman içerisinde hazırlanmakta olan ilanların yeniden kamuoyuna duyurulması bekleniyor. 2018 yılının ilk yarısı uzman erbaş alımı, uzman çavuş alımı bakımından hareketsiz geçti ancak 2018 yılının kalan 6 aylık sürecinin hızlı bir şekilde geçmesi ve alımların yoğun olarak yapılması bekleniyor. İlanları takip edebilmek için sitemizi takipte kalınız.

İşin Olsa ekibi olarak Jandarma Genel Komutanlığı başta olmak üzere diğer kuvvet komutanlıklarının ilanlarını da sizlere aktarmaya devam etmekteyiz. Yine subay alımı ve astsubay alımı hakkında da bilgi almak ve ilanlara bakmak için aşağıdaki linkleri takip ederek detayları öğrenebilirsiniz.

ASKERİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA