İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) tarafından vatandaşların uyarılması için son dakika uyarısı yapıldı. Buna göre İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) bazı ilçelerde 24 saatlik su kesintisinin olacağı belirtildi. Sular hemen kesilmeyeceği için vatandaşların tedbirli olması ve şimdiden su stoklarını güncellemesi gerekmektedir. Peki hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak, hangi ilçelerde su 24 saat akmayacak?

Su Kesilecek İlçeler Nelerdir?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) tarafından yapılan duyuruda Çeliktepe – Ayazağa, Çeliktepe – Seyrantepe – 4. Levent isale hattında gerçekleştirilecek olan zorunlu bakım - onarım çalışmaları sebebiyle 18 Şubat 2020 Salı günü 10.00 ile 19 Şubat 2020 Çarşamba günü 10.00 saatleri arasında 24 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. ifadeleri kullanıldı.

Kâğıthane İlçesi:

Çeliktepe, Emniyet Evleri, Sultan Selim(Sanayi), Yeşilce, Seyrantepe ve Şirintepe Mahalleleri.

Sarıyer İlçesi:

Ayazağa, Huzur, Maslak, Pınar, Poligon, Reşitpaşa, İstinye, Emirgan, Darüşşafaka, Cumhuriyet, PTT Evleri, Tarabya, Kireçburnu, Kocataş, Büyükdere, Yenimahalle ve Maden Mahalleleri’nin üst kotları ile Garipçe, Rumeli Feneri, Bahçeköy Merkez, Bahçeköy Kemer, Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kumköy(Kilyos), Gümüşdere ve Kısırkaya Mahallelerinin tamamı.

Beşiktaş İlçesi:

Konaklar ve Levent Mahalleleri.

Yukarıda hangi ilçeler ve hangi mahalleler de su kesintisinin yaşanacağı belirtilmiştir. Eğer sizlerde bu ilçelerde, bu mahalleler de ikamet ediyorsanız 24 saatlik su kesintisi yaşanacağı için su kesintisi için çalışmanın başlamadan önce evinizde bulunan su stoklarınızı güncellemeniz gerekmektedir.