İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katılmış olduğu bir etkinlikte Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı nüfus müdürlüklerine memur alımı yapılacağını açıklamıştı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşlerinde farklı kadrolardaki personel ihtiyacının giderilmesi için yapılması planlanan alımlar adayları heyecanlandırdı. Bazı birimlerin Emniyet Genel Müdürlüğünden NVİ Genel Müdürlüğüne taşınması ile iş yoğunluğu daha da artmış olan Nüfus Müdürlüklerine kısa zaman sonra yeni alımlar yapılacak. İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU yapmış olduğu açıklamalarda ilanların ne zaman açıklanacağına ilişkin bazı detaylar açıklamıştı. Buna göre "1170 nüfus memuru alıyoruz. Bugün yarın biter. Bir ay içerisinde de başlarlar. Bütün hazırlıklarını yaptık. Nüfus idaresindeki terminallerimizin sayısını ciddi bir şekilde arttırdık. Nüfus idarelerimiz ciddi bir gayret ortaya koydular " dedi.

2018 yılı bitmeden NVİ memur alımları için ilan açıklanmasını beklemekteyiz. İşin olsa ekibi olarak detaylar belli olur olmaz aktaracağız. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir ve gelişmelerden anında haberdar olabilirisiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA