Kredi ve Yurtlar Kurumu 2019-2020 yılı kredi ve Burs sonuçlarını henüz açıklamadı. Öğrenciler tüm ilgilerini ve gözlerini kredi ve Yurtlar Kurumu resmi İnternet sitesine göz diktiler.

Geçtiğimiz gün haber siteleri tarafından çıkan haberlere göre KYK Burs ve kresi sonuçlarının açıklandığını vurguladılar. Ancak haberin asılsız olduğunu kredi ve Yurtlar kurumu hiç vakit kaybetmeden onayladı ve işlemlerin hala devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.

KYK DEN AÇIKLAMA:

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüz tarafından 15-21 Ekim tarihleri arasında alınan burs/kredi başvuruları için değerlendirme süreci devam etmektedir. Sürecin ardından sonuçlar http://yurtkur.gsb.gov.tr resmi sitemizden ve resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.

SONUÇLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çıkan haberlere göre sonuçların henüz açıklanmadığını onaylayan Kredi ve Yurtlar Kurumu işlemlerin devam ettiğini belirtti. Adayların meraklı bekleyişi hala devam ediyor. Çıkan bazı haberlere göre sonuçların 15 kasım 2019 tarihi ve sonrası açıklanacağı belirtildi. İşin olsa ekibi olarak konuyu her daim takip ediyoruz ve sonuçların açıklandığı anda sizlerle paylaşacağız. İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek sonuçları bildirim olarak telefonunuza ücretsiz bir şekilde alabileceksiniz.

KYK RESMİ SİTESİNDE YAVAŞLAMA:

Geçtiğimiz gün sonuçların açıklandığı haberi sonrası Kredi ve Yurtlar kurumu Resmi İnternet adresinde ulaşım sorunu vardı. Öğrencilerin bir anda KYK sitesine girmesi ile sunucu bazlı bir yavaşlama yaşayan KYK sonuçların açıklandığında tekrar sorun yaşamamamk için umuyoruz ki bir çalışma yapacak ve sonuç bekleyenleri hızlı bir şekilde sonuçları ile kavuştuacak.