Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu sene kaç memur alımı yapacağı konusunda Maliye Bakanlığı ile görüşmeler sürdürülürken geçtiğimiz hafta Tarım Bakanı Faruk Çelik açıklama yaptı ve 2 bin kişilik memur alımı yapacaklarını duyurdu.

Tarım Bakanı Faruk Çelik ilk yaptığı açıklamasında Bakanlıklarının 2 bin memur ve bakanlığa bağlı kamu kurumlarının da 700 memura alımı yapacağını toplam ise 2 bin 700 kişilik alımın gerçekleştireceğini duyurmuştu. Yine Faruk Çelik alım süreçlerinin haftaya başlayacağını belirtmişti. Buna göre alımların kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

İLAN HAZIRLIK SÜRECİNDE

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik kamuoyuna ilk yaptığı açıklamasında memur alımı sürecin önümüzde ki hafta itibar ile başlayacağını duyurdu. Buna göre alım ilanının hazırlık sürecinde olduğu tahmin edilmekte olup Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 bin kişilik memur alımının birkaç gün içerisinde başlatılması beklenmektedir.

TOPLAM 2 BİN 700 MEMUR ALIMI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 bin kişilik memur alımı yapacak. Yine Tarım Kredi Kooperatifleri için 500 memur ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) için ise 200 kişilik memur alımı yapılacak. Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile bakanlığın bünyesinde bulunmakta olan kamu kurumları için toplam 2 bin 700 kişilik memur, kamu personeli alımı yapılması beklenmektedir. İlanlar ve kadrolar hakkında duyuru geldikçe aktaracağız.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ