Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bilindiği gibi her sene uygun pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Ancak adaylar alım yapılan kadrolardan ve atama sayılardan pekte memnun değil gibi görünüyor. Bu sene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının on binlerce personel alımı yapması için sosyal medya başta olmak üzere adaylar imza platformları aracılığı ile imza toplamaya çalışıyor.

Aylar öncesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamasında bu sene 2 bin 500 kişilik alım için ısrarcı olduklarını belirtmiş ve bu konuda Maliye Bakanlığı ile görüşme yaptıklarını duyurmuştu. Bakan Faruk Çelik 2 bin 500 kişilik alımda ısrarcıyız dediği için kesin alımların yapılacağı tahmin ediliyordu.

ADAYLAR ALIM İLANI BEKLİYOR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in duyurduğu 2 bin 500 kişilik alım için ısrarcıyız duyurusundan da adaylar her ne kadar memnun olmamış gibi görünse de henüz bu alımlar için de bir netlik belirtilmedi.

Adaylar halen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının memur personel alımı ilanı yayımlaması beklenmektedir. Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin nasıl geçtiğine dair her hangi bir açıklama yok ancak önümüzde ki süreçler içerisinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı ilanı yayımlarsa sizlere bilgi vereceğiz.