Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan konuşmada GSB’ye 3.200 atama için adayların talepleri belirtildi. Kırşehir Milletvekili Metin İlhan Gençlik ve Spor Bakanlığına daha önce  sözlü mülakatları tamamlanan ve sonuçları açıklanan 3 Bin 200 personel alımı açıklaması geldi. 

3.264 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Bilindiği gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yeni bir ilan açıklayarak, 15 Şubat tarihinde tamamlanan bir çok kadrodaki personel alımları için başvuru süreci tamamlandı. İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların ardından adaylar kura çekiminde ismi bulunanlar için sözlü sınavlar başlayacak. Diğer yandan 2018 yılında tamamlanan ve 1800 antrenör ve 1400 spor uzmanı olmak üzere toplamda 3200 memur alımı 15 farklı merkezde 16 komisyon tarafından yapılan mülakatların sonuçları adaylara duyuruldu. 

3200 UZMAN VE ANTRANÖR ALIMI

Kırşehir Milletvekili metin İlhan konuşmasında adayların görev yerlerinin belirlenmesinin gecikme sebebini sordu. Buna göre Adayların bir an önce görev yerlerinin açıklanmasını talep ettiklerini ifade ederek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklama yapmasını istediği belirtildi. Adaylar 26 Kasım tarihinde sözlü sınav sonuçlarını öğrendiler. 3 Ay'a yakın süredir göreve başlamayı beklemekteler