Ertelen Erdoğan, Davutoğlu görüşmesi bugün gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul etti. Başbakan Davutoğlu, yeni kabineyi Erdoğan'a sundu.

 Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabulde, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun yeni hükümete ilişkin kabine listesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu. 


DAVUTOĞLU AÇIKLAYACAK


Erdoğan 64. Hükümetin Bakanlar Kurulu'nu onayladı. Başbakan Ahmet  Davutoğlu, bugün saat 13.40’ ta Çankaya Köşkü’nde basın açıklaması yaparak yeni kabineyi açıklayacağı belirtiliyor. 

Erdoğan, 17 Kasım Salı günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nu 64. Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirmişti.1 Kasım Genel Seçimleri'nin ardından 64'ncü Hükümet'te yer alacak isimler belli oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabulü kısa bir süre önce başladı. Daha önceden görüşmenin saat 11.00'de başlayacağı açıklanmıştı.Ancak, Suriye sınırında bir uçağın düşürülmesi üzerine görüşme yaklaşık 1 saatlik bir gecikmeyle başladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, görüşmede sınırdaki sıcak gelişmenin de ele alınacağını açıklamıştı.