BİM, A101, Şok, Migros 11 Nisan Cumartesi Açık Olacak mı?

İçişleri Bakanlığından açıklanan genelge sonrası vatandaşlar zorunlu ihtiyaçlarını su ekmek gibi gıda satın almak için sokağa çıktılar. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu A Haber'e yaptığı açıklamalarda vatandaşların sakin olması gerektiğini ifade ederek, sokağa çıkma yasağının pazar akşamı sona ereceğini ifade etti. 22:15'te Valiliklere gönderilen genelgenin detayları belli oldu. Buna göre hafta sonu açık olacak olan yerlerin nereler olacağı açıklandı. Vatandaşlar fırınlara, eczanelere hastaneye gidebilecekler. Peki A101, Şok Migros açık olacak mı?

MARKETLER AÇIK OLACAK MI?

İçişleri Bakanlığından açıklanan genelgeye göre istisna tutulan yerlerden bir tanesi fırınlar olarak açıklandı. Bu bağlamda marketler hafta sonu kapalı olacak. BİM, A101, Şok ve Migros 11 Nisan ve 12 Nisan 2020 tarihleri arasında kapalı olacaklar. Marketler ne zaman açılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu televizyon programında yaptığı açıklamada pazar günü gece sokağa çıkma yasağının sona ereceğini ifade etti. Marketlerde pazartesi günü normal mesai saatlerinde açık olacak.

11 NİSAN VE 12 NİSAN AÇIK OLAN YERLER;

PTT kargolar ve dağıtım şirketleri, ekmek üretimi ve satımı yapan fırınlar, tüm tıbbi malzeme satımı yapan yerler, valilikler kaymakamlıklar, hayvan barınak çiftlik bakım yerleri, kamu ve özel sağlık kurumları, eczaneler, doğalgaz elektrik ve petrol dağıtımı faaliyeti sürdüren yerler açık olacak.