İstanbul'da yeni şehir hastanesi açılışı gerçekleşiyor!

Başakşehir şehir hastanesi tanıtımı ve brifing canlı yayında an bean aktarıldı. geçtiğimiz gün Başkan Erdoğan hastanenin yapım çalışmalarıı izlemek üzere bir seyir gerçekleştirmişti. Bugün son dakika sürprizi geldi.Cumhurbaşkaı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin koca ile yapılan açıklamalarda Başakşehir Şehir Hastanesinde güvenli limanlarımızdan bir tanesi olacak açıklaması yapıldı. Tüm birimleri ile 15 Mayıs 2020 tarihinde hizmete açılacak.

SAĞLIK BAKANIN FAHRETTİN KOCA'NIN AÇIKLAMASINDAN BAZI SATIR BAŞLARI;

Brifing'te Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Hastanenin tamamlanmasına kısa bir süre kaldığı bugünlerde bilgilendirme toplantısını canlı yayında yaptı. Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamalarından bazı satırbaşları; Başakşehir'in ardından Sancaktepe Şehir Hastanesi'ni de devreye aldığımızda, İstanbul'un iki yakasında iki büyük sağlık üssümüz olacak.

Kadın doğum ve çocuk hastanelerinin yataklı servislerini hizmete alıyoruz, şimdilik bu bölümleri pandemi hastanesi olarak kullanacağız.

Tamamı hizmete girdiğinde Avrupa'nın tek kampüste en fazla yoğun bakım kapasitesine sahip hastanesi olacaktır.

BAKAN VARANK AÇIKLAMALARINDAN BAZI SATIRBAŞLARI;

Tekonoloji ve Sanayi Bakaı Musafa varank yerli solunum cihazları ile ilgi açıklamalar yaptı.Yerli firmalardan 4 Türk şirketinin solunum cihazları tanıtımı gerçekleşti.

İŞİN OLSA