Emeklilerin beklediği promosyon ödemeleri ne zaman gerçekleşecek. Başbakan Binali Yıldırım, tarafından açıklanan emeklilere heyecanlandıran 2017 emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? Emekliler için ödenmesi yanında da promosyon ödemeleri ne de ait bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım, tarafından Ankara'da açıklanan emeklilere verilecek olan promosyonlar ile ilgili gelişmelerden bu durum nedir? milyonlarca emekliyi ilgilendiren Haber'de emeklilere bankalar tarafından ödenmesi planlanan promosyonlar ne zaman ödenecek.

PROMOSYONLAR BELLİ OLDU

Emeklilere ödenecek olan promosyonlar netlik kazandı. Buna göre maaşı bin liranın altında olan emekli aylığı alan toplam 2.3 milyon kişiye 300 lira promosyon ödemesi gerçekleşecek.Emekli maaşı 1000 lira ve 2 bin lira arasında olan toplam 8.3 milyon kişiye ise 375 TL promosyon ödemesi gerçekleşecek.Emekli maaşı 2000 lira ve üzeri olan toplam 791 bin emekliye ise 450 lira promosyon ödemesi gerçekleşmesi planlandı.

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK

Emekliler tarafından beklenen bankalardan ödenmesi inanılan promosyonlar için sistemsel olarak işlemlerin tamamlanması ve TC kimlik numarasına göre belirleme yapıldıktan sonra düşünülen tarihi Şubat 2017 de verilmesi konuşuluyor.