Yaklaşan Kurban Bayramı ile birliktebirçok kişi bayram tatilinin kaç gün olacağını merak etmekte olup konu ile ilgili olarak bugüne kadar yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugün Kurban Bayramı tatili hakkında önemli açıklamalarda bulun. Özellikle 11 ile 14 Ağustos tarihleri arasında yer alan bayramda hafta içi iki günün kaldırılmasına ve bayram tatilin uzatılması yönünde beklentiler bulunuyordu. Konuya ilişkin Bakan Albayrak’ın açıklamaları haberindevamında yer alıyor.

Kurban Bayramı Tatili Uzatılacak Mı?

Birçok çalışan ve memurun merakla beklediği Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına yönelik konu ile ilgili Bakan Albayrak’tan bir açıklama geldi. Yaptığı açıklamada Bakan Albayrak, bu sene 11 Ağustos’ta başlayacak olan Kurban Bayramı ile ilgili olarak “Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmıyorum” şeklinde bir açıkla yaptı. Tatilcileri üzen açıklamada eğer bayram tatili uzatılmaz ise sadece 4 günlük bayram tatili olacak ve bayramın birinci günü olan 11 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve bayramın 4. Günü çarşamba günü sona erecek.

Tatilcileri Üzen Haber

Birçok kişi yetkililerden gelecek olan 9 günlük bayram tatili müjdecisini beklemekte iken Bakan Albayrak tarafından yapılan açıklamada ise Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına sıcak bakılmadığına yönelik bir söylem ifade edildi. Buna göre bu Kurban Bayramı’nda sadece 4 günlük bayram tatili verilmesine oldukça güçlü bir ihtimal olarak bakılıyor.