Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında teknoloji konusunda devleşmiş olarak bilinen Apple yeni ürünleri ile karşımıza çıkmakta ve satış rekorları kırmaya devam etmektedir. Apple ürünlerine çok önem verdiği gibi personellerine de çok değer vermektedir. Öyle ki Apple çağrı merkezini ararsanız bu durumu anlayabilirsiniz.

Apple Türkiye için dahi çalıştırdığı müşteri hizmetleri personellerine çok değer vermekte ve müşteri hizmetleri personelleri de kendilerini arayan herkese oldukça yardımcı olarak güler yüzlü olarak hizmet vermektedir. Apple 10 bin TL maaş ile personel alımları gerçekleştirmekte olup mülakatlarda çok ilginç sorular soruyor.

APPLE MÜLAKAT SORULARI NELERDİR?

Apple bünyesinde 10 bin lira ile maaş alarak istihdam eden personeller bu işlere girmeden önce mülakat sorularına yanıt vermektedir. İşte o mülakat sorulardan sadece bazılarını sizlerle paylaşıyoruz. ''sen zeki misin'', ''5 yıl içindeki planların nelerdir'', ''uygulama testlerini nasıl yaparsınız'', ''geçtiğimiz yıllardaki en kötü günün neydi'', yazı mı tura mı olduğunuzu bilmediğiniz paralar verseler ve her birini 3 defa atmanız gerekse, ve tura, tura, tura, yazı gelse; geri kalan paraların yazı veya tura gelme olasılığı sorusuna nasıl yanıt verirsiniz'', ''sesinizle müşteriye nasıl yardım edebileceğiniz rolünü yapın'', ''yaratıcı olduğunu anlat'', ''su dolu bardağı pikaba koyduğunda araç hızlanınca ilk ne olur'' gibi sorular Apple mülakatlarında sorulan sadece bazı sorulardan birkaç tanesidir.