Ankakart Bakiye Sorgulama! Dolum Yapma!

Ankara büyük ve insan yaşamı için oldukça avantajlı bir ilimizdir. Her otobüs durağının önünde duran ve Ankakartın içerisinde ne kadar TL kaldığını gösteren okutaçlar vardır. Kartınızı ekrana tutarak içerisinde kaç TL kaldığını hemen öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda EGO uygulamasını indirerek hem otobüsünüzün ne zaman geleceğini öğrenebilirsiniz hem de kartınızın içinde kaç TL kaldığını öğrenebilirsiniz. Eğer bulunduğunuz yerde bir otobüs durağı yok ise uygulama üzerinden Ankakartınızın bakiyesini sorgulayabilirsiniz.

EGO Ankara Kart Sogulama

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için getirdiği okutmalı uygulama ile büyük bir yeniliğe imza attı. Kart kullanıcıları bakiyesini nereden yükleyeceğini ve bakiyesini nasıl sorgulayacağını merak ediyor.

  1. Ego'nun internet hesabına giriş yaparak bakiye sorgulama,
  2. EGO uygulamasını kullanarak bakiye sorgulama,
  3. Çağrı merkezini arayarak bakiye sorgulama,

Yukarıdaki yöntemleri kullanarak Ankakartınızda ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca (0312) 219 02 35 Ankakart çağrı merkezi iletişim numarasını arayarak bakiye sorgulama yapabilirsiniz.

Ego Kart Dolumu Nasıl Yapılır?

Ankakart dolumu yapmak için Ankakart ATM' lerini kullanabilirsiniz. Kart yükleme ve bakiye sorgulama için özel olarak yapılan ve ATM' ye benzeyen bu cihaza kartınızı takarak hem bakiyenizi görebilirsiniz hem de yüklemek istediğiniz kadar kartınıza para aktarabilirsiniz. Aynı zamanda her metro girişinde bulunan danışmadan Ankakart dolumu yaptırabilirsiniz. Diğer bir kart dolum yöntemi de EGO uygulamasına giriş yaparak bakiye yükle seçeneğinden kredi kartı aracılığı ile istediğiniz tutarda dolum yapabilirsiniz. Ankara da bazı büfelerin de kart dolumu yaptığını da vurgulamak isteriz. Mobil uygulamızı indirerek bu tarz pratik bilgileri anında öğrenebilirsiniz.

İŞİN OLSA