15 Temmuz'un ikinci yıl dönümü olması vesilesi ile yurdun dört bir yanında etkinlikler yapılmaya başlandı. Öyle ki en büyük etkinliklerden bir tanesi Ankara ilinde yapılacaktır. 13 Temmuz tarihinden beri Kızılay Milli İrade Meydanından binlerce kişi programlara katılmakta olup bugün en büyük katılımın olması ve yüz binlerce kişinin meydana gelmesi bekleniyor.

Unutulmayan hain darbe girişiminin ikinci yılı olan şu günde Ankara ilinde sefer yapmakta olan Metro ve Ankaray seferleri ücretsiz olacak mı? İşin Olsa ekibimize gelen en çok sorulardan bir tanesi 15 Temmuz'da metro ve ankaray seferlerinin ücretsiz olup olmayacağı soruldu. Sizler için bu özel içeriğimizi hazırladık.

METRO ve ANKARAY ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sahip olduğu EGO'nun resmi internet sitesi incelendiğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna'nın açıklaması görülmektedir. Belediye Başkanı tarafından yapılan duyuru ile Ankara ilinde sefer yapmakta olan metro ile ankaray seferlerinin 15 Temmuz saat: 06.00 ile gece saat: 02.00 surları arasında ücretsiz olacağı söylendi. Buna göre Ankaralılar bu tarihler arasında Ankara ilinde ücretsiz olarak seferlerini yapabilecektir.

Editör: TE Bilisim