Sağlık Bakanı Koca tarafından yapılan açıklamada 12 bin personel alımı söz konusu olacağı aktarılan, şehir hastanesi işkur üzerinden mi başvuruları alacak? Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede? Ankaralı vatandaşlar şehir hastanesine nasıl gidebilir? Merak edilen tüm soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Merak edilen bu soruları sırasıyla yanıtlayalım, Ankara Şehir Hastanesi nerede elbette adından da anlaşılacağı gibi; Bilkent' te yer alıyor. Burası Üniversiteler Mahallesi olarak geçiyor ve vatandaşlar buraya birçok ulaşım aracıyla gitme imkanına sahipler. Yer alınan konumu Kızılay olarak düşünerek, otobüs, dolmuş ve metro taşıtlarıyla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi için ulaşım imkanları bulunmaktadır.

Sağlık Bakanı açıkladı, 12 bin personel alımı yapılacak

Merak eden vatandaşlar için şehir hastanesi işkur üzerinden mi alım yapacak, yoksa ilanlar farklı bir kurumdan mı duyurulacak sorusuna yanıt vermeye çalışalım. Bu alımlarla alakalı net bir açıklama yapılmadı, ilanın nereden yayımlanacağı henüz bilinmiyor. Bu hastanelerde ihale usulü göreve gelmiş çalışanlar olabileceği için, alımların İŞKUR üzerinden veya özel kariyer siteleri üzerinden ilan yayımlayan işletmeler aracılığıyla yapılabilmesi mümkün. Elbette Sağlık Bakanlığı' nın da İŞKUR üzerinden personel alımları yapacağı düşünülebilir. Bu süreçle alakalı net bir bilgi bulunmadığından yorumlamak doğru olmayacaktır. Bu konuyla alakalı gelişmeler yaşanır ve ilanlar gündeme gelirse haber almak için aşağıdan mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Ankara Şehir Hastanesi personel alımı kadroları nelerdir?

Bu kadrolara yönelik bilgilendirme de sağlanmadı ancak, hastanenin gişe / danışma memuru, güvenlik personeli, temizlik görevlisi, kat görevlileri, acil tıp teknisyenleri, hemşire ve doktor kadrolarına yönelik alımların yanı sıra; elektrikçi, tesisatçı, kaloriferci, asansör bakım elemanı, bilgi sistemleri teknisyeni, bilgisayar operatörü, arşiv memuru gibi kadrolara alım yapması beklenebilir. Kadrolarla alakalı gelişmeler yaşandıkça, adaylardan ve vatandaşlardan gelen geri bildirimler doğrultusunda Ankara Şehir Hastaneleri personel alımı grubumuzda bu detayları paylaşıyoruz. Grubumuza aşağıdaki bağlantıdan katılmayı unutmayınız.

Facebook grubumuz için tıklayınız.

Bilkent Şehir Hastanesine nasıl gidilir? Yol hakkında bilgilendirme

Bakanlık tarafından yapılan çalışmayla, Bilkent Şehir Hastanesi için ulaşım imkanı yaratılıyor. Vatandaşların rahat ulaşabilmesi adına ring hizmetleri devreye sokularak, Tarım Bakanlığı metro istasyonu üzerinden taşımalar gerçekleştirilecek.

Ankara Şehir Hastanesi iş başvuruları ne zaman yapılacak? İlanlar ne zaman yayımlanacak?

Hastane şuan itibariyle, hasta kabulüne başlamış durumda. Oluşacak yoğunluklar üzerinde durulduğundan, yakın zamanda bu alımların başlatılması beklenmektedir. Elbette ki personel ihtiyacının kademeli olarak artışı söz konusu olacağından, alımların da peyder pey ihtiyaca yönelik yayımlanacağını söyleyebiliriz.