Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitime devam eden öğrenciler ücretsiz internet kampanyalarından yararlandıkları hediye internetleri Eba üzerinden kısa bir sürede bitmesinin ardından devamsızlık yapmak zorunda kaldıklarını açıklamaktalar. TV8 Acun Ilıcalı ücretsiz dizüstü bilgisayar kampanyası ile Belediyelerin düzenlediği askıda tablet kampanyaları sayesinde ihtyaç sahiplerine eğitim desteği verilirken, internet kampanyaları içinde bazı Belediyeler tarafından açıklamalar geldi. Bunlardan bir tanesi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklandı.

ANKARA BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK;

Yavaş, Ankara'nın sadece merkez ilçelerden ibaret olmadığını ifade ederek, hiçbir evladımızın imkansızlıkalrdan dolayı mağdur olmaması için yakın zamanda internet hizmeti verileceğini ifade etti. Diğer Belediyelerde de buna benzer çalışmaların yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı 928 mahalle ve köyde Türksat işbirliği ile başlatılacak olan çalışma için internet ücreti Belediye tarafından karşılanacağı açıklandı. Diğer yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bugün önemli bir açıklama yaptı.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu  İhtiyaç olduğu sürece öğrencilerimize ücretsiz internet paketlerini vermeye devam edeceğiz açıklaması yaparak eğitim için gerekli olan desteği Bakanlık düzeyinde internet sunularak verileceği müjdesi geldi. 

Editör: TE Bilisim