16 Nisan 2017 tarihinde Türkiye geneli referandum yapılacak. Başkanlık sistemine onay verenler evet oyu kullanacak iken onay vermeyenler hayır oyu kullanacak. Referanduma sayılı saatler kala şirketler hızlı hızlı son referandum anketlerini kamuoyuna duyurmaya devam ediyor.

1 Kasım seçimleri ile gündeme gelen Adil Gür bilindiği üzere seçim anketleri ile tanınmış birisidir. Adil Gür'ün 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum anketi sonuçlarında son durumun ne olacağı merak ile beklenirken Adil Gür sonunda 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum anketini açıkladı. Referandum oylama anket sonuçları.

OYLARDA BÜYÜK DEĞİŞİM

Adil Gür'ün yayımlamış olduğu referandum anketine bakıldığında halkın yüzde 60.8'inin evet vereceği ve yüzde 39.2 hayır vereceği görülmektedir. Adil Gür'ün yayımlamış olduğu anket sonuçları diğer firmaların yayımlamış olduğu anketlere göre farklı bulunmakta olup özellikle son anketler de evet oyunun giderek arttığı gözlemleniyor.

CHP ADİL GÜR'E KARŞI ÇIKTI

Adil Gür'ün referandum anketini yayımlaması ve evet oyunun yüzde 60.8 olacağını duyurması ile Cumhuriyet Halk Partisinde bu seçim anketine karşı çıkılarak seçim anketinin gerçeği yansıtmadığı gibi iddialar da bulunuldu. Adil Gür 1 Kasım'da yapılan seçim sonuçlarından önce yayımladığı anketleri ile gündeme gelmişti. Resmi sonuçları 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan seçim anketleri ile göreceğiz.

REFERANDUM DİĞER ANKET VE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ